Noc básníků, pátek 21. srpna 2015 v 19.00 hod., Hemp & Cannabis & Ganja Street No 6, CZ 798 55 Ospelov.eu


Šanson pro Ježíška
7 ročník festivalu Noc básníků na kontinuálně okupované a konfiskované výzkumnické farmě konopí Gubernie protektorátu Böhmen und Groß Cannabis Mähren v Evropě u Ospělova je v pátek 21.srpna 2015 v 19.00 hod. Více informací o konfiskacích konopí (2009 – 2014) hrdiny s mačetami, s ávií a s mundůry pomáhat a chránit zločin na europe-cannabis.eu & cannainsider.eu & cannabis-europe.eu

Hraje Čikobraz, šanson Terezie Palková, filmový dokument Konopný bestseller uvede producent a režisér František Čermák. Dále vigilie na hrachu Dušana Dvořáka a performance Milana Kohouta pro panny Marie těhotné Pepíkovým duchem svatým. Poezii sebou a napsanou na papíře pro porotu, ceny naprosto uchvacující! Autorská i převzatá tvorba. Soutěží i děti!

Putyka Noci básníků nabízí nealkoholické i alkoholické nápoje včetně unikátní konopice, masité i nemasité pochutiny, špeka. Deky a hudební nástroje sebou! Ti, co chtějí zůstat, spacák, celtu nebo stan sebou. Možno spát pod širákem nebo i na seně.

Performance pro Mařenu
Z Olomouce pojede v 17.30 hodin speciální autobus od hospůdky u Čika (Jeremenkova ulice, cca 300 metrů od hl. nádraží). Kdo nechce zůstat, může s autobusem odjet v noci zpět do Olomouce a obcí  na trase.

Nutno registrovat, kapacita omezena. Je očekáváno, že účastnící Noci básníků se stanou podporovateli dosud neregistrované Konopné církve, neplatí-li racionální a právní argumentace a důkazy o spáchaných zločinech proti lidskosti státními orgány. Velekněz Dušan Dvořák.

Registrace přes Napište nám na konopijelek.cz Uveďte počty osob, nepřijedete-li sami. T: 774 723 261 nebo E: ArtLanguageFactory@Gmail.com