Joint za Mary Jane dne 21.srpna 2015 k založení Evropské konopné církve v Ospělově

Ministr vnitra protektorátu gubernie

Böhmen und Groß Cannabis Mähren

viz http://cannainsider.eu/, se začal učit francouzsky  už v roce 1989, viz http://ustavnisoud.blogspot.cz/

Enzymatické trávení žížal, viz http://svobodu.blogspot.cz/, známe dávno před rokem 1989, viz http://europe-cannabis.eu/
Soul i šanson jsem zazpívala v Olomouci prvně dne 9.dubna 1961, viz http://artlanguagefactory.blogspot.cz/, těšila jsem se z Nového světa na Novou ulici a blížila se Karibská krize s Úmluvami OSN, viz http://art-language-factory.eu/





Milí přátelé,
není to pokrytecké, když věřící, sdružující se v různých církvích, žádají od nás ateistů, abychom respektovali jejich náboženské cítění a v žádném případě si nedělali legraci z jejich fantasmagorických bohů a středověkých morbidních kropenkových rituálů? Nedávno se čeští katolíci tetelili radostí, když dostali z Říma ampuli s krví papeže Pavlíka. Dá se předpokládat, že jeho korpus po jeho smrti hned ve Vatikánu odborně rozřezali, aby měly dostatek pozůstatků svatého. 
Ale přitom ve jménu jejich bohů, těch různých ježíšů, mohamedů, buddhů, mojžíšů vyvolávají ve světě války, ve kterých umírají miliony dětí. Dětí, které ještě neví, co si to za idiotské bohy ti dospělí vymysleli. 
Jedno z nejpokrytečtějších náboženství je katolicismus a zvláště ten polský. Tady je jedna starší performance, kde jsem se snažil v polských loděnicích, v místě vzniku hnutí Solidarita, konvertovat slepice na křesťanství. Reagoval jsem tenkrát na zločinné napadení suverénního státu Iráku Spojenými státy, do jejichž vojsk hned po Anglii poslalo Polsko nejvíce svých katolických vojáků, rozsévajících "lásku boží"s vidinou levné budoucí nafty.
Celý útok byl obhajován onou "křesťanskou láskou" podpořenou naprosto vylhanými informacemi, že sekulární vůdce Saddam měl zbraně hromadného ničení a každou vteřinou je hodlá použít k útoku na naši "vznosnou" křesťanskou západní civilizaci. Jasně si pamatuji, jak válečný zločinec George Bush před útokem mával v televizi Biblí nad hlavou a vykřikoval, že je to jeho manuál na vládnutí. 
Dnes víme, že to byl jeden z nejstrašnějších válečných zločinů poslední doby, při němž zahynuly statisíce nevinných civilistů a který nastartoval dominový rozpad celé řady dalších sekulárních systémů v regionu a uvolnil nástup k moci dalším komplementárním náboženským šílencům, tentokrát islámským. Celé je to samozřejmě jeden z hlavních důvodů dnešní uprchlické krize, během níž se naše "křesťanská civilizace" brání přijetí zodpovědnosti.
Dodnes nikdo nebyl za tento válečný zločin potrestán a polští katolíci se dál křižují prsty namočenými do krve nevinných. 
V Gdaňsku jsem se pokoušel konvertovat slepice četbou z Bible, kterou jsem hojně zaléval benzínem, protože jsem zjistil, že polská vláda po léta údajně stavěla pro Irák slepičárny, a ptal jsem se sám sebe: Chovali tam slepice křesťanské, či islámské?


AUGUST, 2003, GDANSK- SHIPYARD AND LAUNCHING PLACE OF THE SOLIDARNOCZ (Solidarity) MOVEMENT, POLAND, Castle of the Imagination Performance Art Festival. "THE WORD OF GOD"

I worked with the moral schism of the Polish Catholic Church. Being the most powerful force behind the government, it is mixing its pacifistic teachings with political support for the war in Iraq and pro-war politicians. The Solidarnosc movement, which toppled the communist government, was also strongly associated with the Catholic Church. The former communist government was famous in Iraq under Saddam Hussein for building poultry factories there. So I was reading from the Polish version of the Bible, trying to convert a henhouse full of hens to Christianity while they were trapped in a cage. From time to time I poured gas from a canister onto the Bible. In the audio you could hear a mixture of the original soundtrack from Solidarnosc revolution, Islamic praying and American commercial songs.